300-460試験認証、300-460フィードバック、300-460練習問題集、300-460参考書、 300-460無料サンプル

admin   March 22, 2018   Comments Off on 300-460試験認証、300-460フィードバック、300-460練習問題集、300-460参考書、 300-460無料サンプル

Cisco CCNP Cloud 300-460試験認証に合格することを通じて自分自身の知識を増加して、他の分野で突破します。
Testpassportは、あなたがCisco CCNP Cloud 300-460試験に合格確実にするためにあなたに良いガイドを提供します。
Cisco CCNP Cloud 300-460フィードバックがあります。

300-460合格
質問と答えを丸暗記すれば合格できるという言葉を信じって、勉強して合格できました。

弊社のCisco CCNP Cloud 300-460練習問題集を使用すると、簡単に試験に合格するのを助けることができます。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460参考書は認定試験に参加する候補者のそれぞれのために絶対に合理的かつ適切です。

Implementing and Troubleshooting the Cisco Cloud Infrastructure

試験番号:300-460
関連資格:CCNP Cloud
試験時間:90 分 (55 – 65 問)
試験言語:英語
試験登録:Pearson VUE

Cisco CCNP Cloud 300-460試験では、物理および仮想データセンターを含むクラウド インフラストラクチャの設定、ストレージ インフラストラクチャと接続の実装、ネットワーク インフラストラクチャと接続の実装、コンピューティングの実装、クラウドのワークフローやアプリケーションのトラブルシューティング、インフラストラクチャ運用ドメインの識別を行うための知識と技能が問われます。

弊社のCisco CCNP Cloud 300-460勉強資料を使用することを選択した候補者の多くは、一度だけのためのIT認定試験に合格しています。
最新のCisco CCNP Cloud 300-460認定試験は真実の試験問題にもっとも近くて比較的に全面的です。
弊社の300-460勉強材料を通して、初めにCisco CCNP Cloud 認証を受けるあなたは、気楽に試験に合格すことができます。

次に、300-460試験の一般的な出題内容を示します。 ただし、試験によっては、ここに示されていない関連分野も出題される場合があります。 300-460試験内容をより適切に反映させ、明確にするために、次のガイドラインは事前の通告なく変更されることがあります。

16% 1.0 クラウド インフラストラクチャの知識
21% 2.0 ストレージ
22% 3.0 ネットワーク タスク
23% 4.0 コンピューティング
18% 5.0 インフラストラクチャのトラブルシューティングに関する知識

最新のCisco CCNP Cloud 300-460学習材料を選ぶのは絶対正しいことです。時は金なり社会に時間を無駄しないようによいツルを探し出されるのはみんなの希望です。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460問題集は非常に大きな改善を有するように、あなたが簡単に明確かつ優れた選択肢で提供します。
弊社のCisco CCNP Cloud 300-460参考書を使用すると、すぐにあなたが欲しい証明書を取得することができます。
Cisco CCNP Cloud 300-460無料サンプルをご参照ください

1.Which four issues are often detected when validating workflows in Cisco UCS Director? (Choose four.)
A. Task Handler not found
B. missing admin/task inputs after import or upgrade
C. mapping mismatch
D. version incompatibilities
E. debugging logging information
F. missing optional values for tasks
G. missing task action value
H. missing mandatory values for tasks
Answer: A,B,C,H

2.Which option lists the number of segments that are supported by VxLAN as standardized in RFC7348 and the number of bytes of overhead that are added to the original frame?
A. 1 million; 50
B. 16 million; 50
C. 1 million; 48
D. 6 million; 50
Answer: B

3.A Cisco UCSM administrator has been tasked with deploying a new data center. Which two recommendations aid in the ability to associate a service with a server? (Choose two.)
A. The host control setting for a QoS policy applies to vNICs only. It has no effect on a vHBA.
B. You can assign only a QoS policy to a vHBA if the priority setting for that policy is set to fc, which represents the Fibre Channel system class.
C. The host control setting for a QoS policy applies to vHBAs only.
D. Power capping is supported for rack servers. If you include a power control policy in a service profile that is associated with a rack-mount server, the policy is implemented.
Answer: B,D

4.Where does performance tuning of high CPU utilization take place in Cisco UCS?
A. high performance policy
B. energy performance mode policy
C. compute policy
D. BIOS policy
Answer: D

5.A Cisco UCS Director administrator is viewing the status of his pod on the Virtual > Compute tab. Which three tabs are available under this menu& (Choose three.)
A. VMs
B. VM Chargeback
C. Service Requests
D. VM Reservations
E. Resource Pools
F. vDCs
Answer: A,E,F

6.Which three statements about server pools are true? (Choose three.)
A. Cisco USC Director Displays only the managed servers in a server pool, but the size of the pool includes all servers.
B. Servers pools cannot be assigned to a Cisco USC Director group.
C. A given server can belong only to a specific server pool.
D. A server pool contains a set of servers that share the same attributes such as server type, amount of memory, local storage, type of CPU, or local drive configuration.
E. A server pool only includes servers from a specific chassis in the system.
F. If your system implements multitenansy through organizations, you can designate one ore more server pools to be used by a specific organization.
Answer: A,D,F

7.An administrator is troubleshooting basic connectivity between two Fibre Channel points that include node hops and latency data. Which tool is the best for troubleshooting this scenario?
A. ping
B. fctraceroute
C. traceroute
D. fcping
Answer: B

8.A Cisco UCS Director administrator is installing a Bare Metal Agent and is in the process of adding an NFS mount point. Which Administration menu option does the administrator choose to add an NFS mount point?
A. Compute Accounts
B. Storage Accounts
C. Physical Accounts
D. Bare Metal Accounts
Answer: C

9.Which configuration provides the highest performance level to Virtual Extensible LAN?
A. VxLAN in unicast mode with VxLAN TSO offload in Cisco UCS
B. VxLAN in multicast mode with MAC distribution
C. VxLAN in multicast mode with VxLAN TSO offload in Cisco UCS
D. VxLAN in unicast mode with MAC distribution and VxLAN TSO offload in Cisco UCS
Answer: C

10.Which four options are required on a DCHP server to enable PXE boot? (Choose four.)
A. boot server host name (TFTP server hostname or IP address)
B. subnet mask
C. DNS server
D. lease time
E. domain name
F. bootfile name
G. router (Gateway)
Answer: A,B,C,G